Barnfotografering

Barnfotograf i Falköping

Välkommen till

Spark of Love

En bild kan aldrig bli för gammal. Oavsett om bilden är tagen igår eller för många år sedan så förmedlar den fortfarande känslor, framkallar och bevarar minnen. Man ångrar sällan en bild man har tagit, däremot ångrar man oftare en bild som aldrig togs.


Man kan inte ha för många bilder på sitt/sina barn. Speciellt inte under småbarnsåren när dom utvecklas fort utseendemässigt och man upptäcker nya sidor av deras små men ibland starka personligheter hela tiden. Jag uppskattar de bilder vi har på våra barn något enormt och brukar kolla tillbaka på gamla bilder och minnas hur barnen var då och resan dom har gjort sedan dess, för mig är det ovärderligt.


Jag har valt att rikta in mig på småbarnsfotograferingar för barn mellan 7-24 månader, just för att jag vill hjälpa dig att skapa minnen och få bevara era barns magiska stunder och känslor på bild. Mobilbilder i all ära, men att fotografera sitt eller sina barn själv är inte alltid så lätt då dom inte alltid vill samma som oss föräldrar (pratar av egen erfarenhet). Så att anlita en utbildad fotograf för att fånga ens barn på bild är då en bra idé. Under en barnfotografering kan vi även passa på att ta några bilder på er som familj också då det sällan brukar bli av att man själv tar bilder på hela familjen eftersom någon oftast är bakom kameran.


Jag håller till i Falköping, en stad i skaraborg, västergötland och jag fotar utomhus med naturen som bakgrund.

Vet du att det stärker barns självförtroende att se bilder på sig själva i hemmet?


Att ha bilder i hemmet på barnet och när barnet gör något kul gör att barnets tro på sig själv ökar, att ha bilder på er tillsammans som familj stärker känslan av tillhörighet till familjen, både för barnen men även för er vuxna.

När känslan av sin egna styrka och självständighet stärks så ökar även självförtroendet.

Småbarnfotografering

Jag har valt att inrikta mig på småbarnsfotografering för barn i åldern ca 7-24 månader (från det att dom kan sitta själva utan stöd en stund), just för att det är under den tiden som barnen utvecklas mest, skaffar sina egna personligheter och utseendedrag. 

Det är guld värt att ha bilder på barnen från den åldern som man kan kolla tillbaka på och minnas hur dom var då, men även att sen kunna visa bilderna för barnen när dom blir äldre.


När det gäller att fotografera barn så föredrar jag bus och lek under fotograferingen för att barnet/barnen inte ska tröttna utan få ha en rolig stund.


Under fotograferingen fokuserar jag på det lilla barnet, men vill ni kan vi självklart passa på att ta några bilder på syskon eller hela familjen tillsammans.

Bra att veta inför en fotografering

Väder - Då jag enbart fotar utomhus så är jag beroende av vädret och kan behöva omboka fotograferingen med kort varsel om vädret inte har rätt förutsättningar.


Fotoplatser - Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta platserna som passar bäst för just den årstiden fotograferingen äger rum och som har rätt ljus för att få den typen av bilder som jag erbjuder.


När - Jag fotograferar helst på förmiddag eller eftermiddag när inte solen är så stark och står som högst på himlen. 

Publicering - När ni fått de bilder ni valt får ni använda bilderna fritt (dock ej manipulera dom som tex att lägga på filter). Jag publicerar inga av era bilder utan tillåtelse.


Årstider - Jag fotar utomhus oavsett årstid. Så ta på kläder efter väder, det blir fina bilder med varma tjockare kläder under vintern även om man kanske inte tror det.


Vilka - Jag fokuserar på det lilla barnet under fotograferingen men vi kan självklart ta bilder på syskon och hela familjen

Jag försöker leva här och nu och ta vara på tiden som är och inte bara blicka framt. Tiden går så fort ändå, så varför hasta igenom den?

Under en fotografering vill jag ta vara på nuet och fånga er på bild som ni är precis här och nu. På det sättet skapar vi inte bara bilder utan även minnen som hjälper er att minnas känslan och nuet som var under fotograferingen.


Jag vill att fotograferingen ska vara lättsam och att vi ska ha en rolig stund när vi skapar fina naturliga bilder tillsammans. Vi anpassar oss efter barnen och gör det på deras villkor.


Vem är då jag?

Mitt namn är Erika. Jag är född under sensommaren 1990 och bor i Falköping tillsammans med min sambo och våra två barn som är födda -16 och -18.

När jag inte är ute och fotograferar så arbetar jag inom fordonsindustrin.

Jag älskar familjelivet och spenderar så mycket tid jag kan med familjen.


Som person är jag positiv, social och har nära till skratt. Jag är även öppen och väldigt pratglad av mig så det är sällan tyst långa stunder.

Jag gillar nya utmaningar och att träffa nya människor så när jag skulle börja gymnasiet så flyttade jag ner till Halmstad för att gå på ett hästgymnasium där, vilket var väldigt lärorikt och givande. 

Vad händer vid sjukdom?


Sedan coronapandemin startade så bokar jag in färre fotograferingar per månad för att ha möjlighet att ta hand om min rekvisita och accessoarer så jag kan rengöra dom ordentligt mellan varje fotografering och även för att ha mer lediga tider tillgängliga för ombokningar vid sjukdom/symptom av redan bokade kunder.

Vid minsta symptom för mig eller dig/er kommer vi kostnadsfritt att avboka den bokade tiden (även vid kort varsel) och skjuta fram fotograferingen till en ny tid.


Mina prispaket

Little me


Din investering:

Ca 30 minuters fotografering

Fotografering på 1 fotoplats

1 Förstoring (30*40) med valfri bild från fotograferingen

5 Redigerade högupplösta digitala

      bilder för fri användning
Pris: 1800:- inkl. moms 


Precious memories


Din investering:

Ca 40-60 minuters fotografering

Fotografering på 1 fotoplats

2 Förstoringar (30*40) med valfri bild från fotograferingen

15 Redigerade högupplösta digitala

      bilder för fri användning på ett fint usb-minnePris: 2900:- inkl. moms


Bokningsförfrågan


Är du intresserad av en småbarn-fotografering med mig?

Fyll i formuläret nedan och skicka in, jag svarar så fort jag kan. 

Förfrågan är inte bindande utan jag svarar och ger förslag på passande datum runt den tiden ni önskar en fotografering och svarar på era frågor om ni har några. 


När vi har bestämt ett datum tar jag 800:- i bokningsavgift för att bekräfta datumet, den summan dras sedan av från eran slutfaktura.

 
 
 
 
 
 
Vardag
Helgdag
Förmiddag
Eftermiddag
Kan alla alternativ
 
 
 
Facebook
Instagram
Tipsad av en vän
Google
Annat