Om mig

Välkommen till

Spark of Love

Vem är jag?


Jag heter Erika är född 1990 och bor i Falköping med min sambo Andreas, våra 2 barn, en dotter född 2016 och en son född 2018. Vi har en liten Phaléne hund (en Papillon fast med hängande öron). Arbetar inom fordonsindustrin när jag inte är ute med kameran och fotar.

Jag älskar familjelivet och spenderar så mycket tid jag kan med familjen, jag är en nattuggla och är hellre uppe sent än går upp tidigt.

 

Mina egenskaper är positiv, social och har nära till skratt. Jag är även öppen och väldigt pratglad av mig så det är sällan tyst långa stunder innan det bubblar upp ett nytt samtalsämne att prata om.

Jag gillar nya utmaningar och att träffa nya människor så när jag skulle börja gymnasiet så flyttade jag ner till Halmstad för att gå på ett hästgymnasium där (förena nytta med nöje), vilket var väldigt lärorikt och givande. 


Jag brinner för att ge mina barn de bästa förutsättningarna jag kan genom att minimera exponeringen av kemikalier och tillverkar mycket i badrumsskåpet själv och genom att tänka på miljön och minimera mina avtryck, för att dom ska slippa oroa sig för klimatet när dom blir äldre.

Att rensa och röja hemmet är även det ett intresse, när saker lämnar hemmet för att göra bättre nytta hos någon annan är en härlig känsla.


Jag köper träd som planteras i utsatta områden, hjälper till med det jag kan bidra med till Sierra Leone då barnens förskola har ett nära samarbete med en kvinna som levererar saker dit personligen.

När en 15-årig mamma i Sierra Leone fick en nalle till sitt barn hade hon blivit så lycklig, rörd och tacksam för att hennes barn får ha ett gosedjur, hon själv hade aldrig haft något. Detta gör så jag har fått en helt annan syn på alla saker som vi har här hemma och tar för givet, och skänker gladeligen iväg det vi inte behöver till dom.


Jag har alltid velat leva i nuet och stanna upp och njuta i tiden som är här och nu, men det känns inte alltid som jag hinner det så därför har jag försökt spara tiden genom foton och att sen kunna kolla tillbaka på det och minnas tiden istället när den har passerat.

Jag uppskattar de foton jag har jättemycket och kollar gärna igenom dom så ofta jag kan och minns tillbaka på resor, upplevelser eller bara mysiga hemmastunder som fotona får mig att komma ihåg och uppleva igen.

Detta vill jag kunna föreviga åt er också så ni har vackra bilder att minnas tillbaka till och kunna komma ihåg nuet. 

Jag är specialiserad och utbildad gravidfotograf och har mina fotoplatser som jag noga valt ut, inom Falköpings kommun, i Skaraborg/Väster Götland.

Kram Erika